Hirdetés

Blu-ray támogatást kap az Xbox 360?

|

Bár a Microsoft eddig határozottan elzárkózott az Xbox 360 Blu-ray támogatástól, úgy tűnik változnak az idők.

Hirdetés

Erre utal legalábbis, hogy Steve Ballmer szerint hamarosan vehetünk majd Blu-ray meghajtót is kedvenc konzolunkhoz. A formátumháború vége óta nyaggatják a Microsoftot a blu-ray miatt, és úgy néz ki, a cég végül behódol.

Egyelőre semmi nem biztos, bár Natal örömére újjászülető Xbox 360 esetleg már beépített blu-ray meghajtóval érkezhet. Igaz, ennek ellent mond Ballmer válasza, miszerint aki nagyon akar, az majd vehet a boxhoz blu-ray-t, mint kiegészítőt. A Microsoft szerint ugyanis felesleges rásózni az emberekre azt, amit nem akarnak megvenni, és az tény, hogy a formátumháború végeztével sem rohantak a népek blu-ray lejátszókat vásárolni. Az minden esetre dicséretes, hogy akinek telik rá, az megveheti. Ti hogyan szeretnétek blu-ray támogatást kapni? Jó a drágább alapkonzol, vagy inkább csak vegyék a csíkszemű, fullhdazisten arcok külön, ha annyira gerjednek rá?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)