Hirdetés

Bluetoothos lézerbillentyűzet - elérhető és megvásárolható

|

Anno rég támadt némely cégek agyában az az ötlet, mely szerint lézeres billentyűzetet kellene megalkotni. Nos, ez jóideje koránt sem álom. A napokban pedig odáig értünk el, hogy egy ilyen lézeres billentyűzet bárki számára megvásárolható. A készülék egy Bluetooth adapterrel van felszerelve, amelynek segítségével bármilyen eszközhöz könnyedén kapcsolódhat. Így Palm OS-hez, Windows Mobile Editionhöz, Windows Smartphonehoz, Symbian OS-hez, valamint Windows XP-hez is alkalmatos a szerkezet. A sikeres kapcsolódás után az egy feltöltéssel 120 percet működőképes készülék lézeresen kivetíti a virtuális billentyűzetet, amelyhez csupán egy sima felület szükséges.

A 63 gombbal ellátott, teljesméretű QWERTY-billentyűzet eddig nem látott szabadságot, hordozhatóságot és egyedi újdonságot biztosít tulajdonosai számára. Mindehhez már csak ki kell csengetnünk a 180 dolláros vételárat, amely ugyan nem pénztárca-barát, de hát az ilyesmikért mélyen bele kell nyúlnunk a bugyellárisba... Az érdeklődők minden továbbit itt találhatnak.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)