Hirdetés

Blur - Fast Track Gameplay trailer

|

Ha jónéven vettél volna némi komolyabb törést az NFS: Undergroundokban, akkor a Blur a te játékod lesz

Hirdetés

A Project Gotham Racing sorozattal már nagyot alkotott Bizzare Creations következő autós próbálkozása egy másik stílust is belekever a levesbe.


Elnézve az új Blur trailert, a színes fénynyalábok azonnal az NFS: Undergroundok autóra szerelhető neonjait, és látványosan kivilágított városi helyszíneit juttatták eszembe. A karrierünk is hasonlít az akkorihoz, hiszen számos kihívást kapva más versenyzőktől kell egyről a kettőre jutni, és megszerezni a feloldható, játékba licencelt sportkocsikat. Egy valami üt el nagyon az Undergroundtól, mégpedig hogy a fénynyalábok nem a dekorációt szolgálják, hanem fegyverként, avagy védekezésként használhatóak. A versenyzés mellett a Blur ugyan akkora hangsúlyt fektet a játékostársak összetörésére is. A megszerezhető „fegyverekkel" az előttünk és mögöttünk haladók sem lesznek biztonságban, feltéve ha korábban nem kerítettek maguknak pajzsul szolgáló power-upot. Blur - Fast Track Gameplay trailer, megjelenés 2010 tavasza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)