Hirdetés

Blur - Friss hírek a Bizarre Creations új autóversenyéről

|

Blur néven fejleszti legújabb autóversenyét a Bizarre Creations csapata, melyben szakítottak a a Project Gotham Racing hagyományaival.

Hirdetés

Tavaly decemberben bejegyeztette titokzatos Blur márkanevét az Activision vállalata, miután nyilvánosságra kerültek az erre vonatkozó hírek sokan kapcsolatba hozták a Guitar Hero játékcsaláddal, valamint a Bizarre Creations fejlesztőstúdiójával. Mint nemrégiben kiderült, a Bizarre Creations újabb autóverseny kifejlesztésén munkálkodik, projektjüknek a Blur nevet adományozták.

A készítők tapasztaltnak számítanak autóverseny kategóriában, elég megemlíteni a Project Gotham Racing szériát, vagy a PlayStation konzolokra megjelent, sikereket halmozó Formula 1 Championship Edition játékukat. Franciaország egyik legnagyobb példányszámú magazinjában Blur képek (sajnos ezekről lekéstünk) és információk láttak napvilágot, melyek alapján kijelenthetjük, a Bizarre Creations újfajta megközelítésben kívánja piacra dobni termékét.

A Project Gotham Racing epizódokkal ellentétben felfegyverezhetjük verdánkat és kifüstölhetjük ellenfeleinket, a magazin tájékoztatója szerint akár aknákkal is megszórhatjuk társainkat. Hivatalos bejelentés hiányában nincsenek információink támogatott platformjairól, vélhetően asztali, Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken láthatjuk viszont. Az élethű törésmodellel rendelkező és létező nagyvárosokban (például San Francisco, New York, Los Angeles, London, Tokyo) játszódó Blur leleplezése a nyáron megrendezett E3 kiállításon várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)