Hirdetés

Blur - Ködös ígéretek és ambiciózus tervek

|

Innovatív megoldásokkal kívánják felfrissíteni az autóversenyek műfaját a Bizarre Creations fejlesztői.

Hirdetés

Az árkád autóversenyek elkötelezett rajongóinak kedvezett Michael Griffith, közelmúltban nyilvánosságra hozott kijelentése arra enged következtetni, hogy teljes vállszélességgel támogatják Blur néven megjelenő alkotásukat. Az egykoron Microsoftnak fejlesztő Bizarre Creations gárdája hamarosan bemutatja a felfegyverezhető verdákat felvonultató és létező nagyvárosokban játszódó produktumot.

Az Activision Blizzard elnöki posztját betöltő Michael Griffith elmondta, legfontosabb céljuknak a Blur kategóriagyőzelmét tekintik. Olyan autóversenyt kívánnak piacra dobni, mely legalább akkora hatással lesz vetélytársaira és utódjaira, mint a first person shooter kategóriába berobbant Call of Duty. Hivatalos Blur információkra a jövő hónapban megrendezendő E3 kiállításon számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)