Hirdetés

Blur trailer

|

Rövid, ám annál pörgősebb Blur videót adott ki az Activision.

Hirdetés

Az Activision kötelékébe tartozó Bizarre Creations csapata neve leginkább a kiváló Project Gotham Racing sorozat révén lehet ismerős. Elsősorban konzolra fejlesztenek, de tizenöt éves fennállásuk alatt már háromszor volt rá példa, hogy egy-egy játékuk PC-n is napvilágot látott (Fur Fighters, Geometry Wars: Retro Evolved, The Club). Nemsokára egy negyediket is üdvözölhetünk asztali rendszereken, mégpedig a multiplatform Blur képében.



A szóban forgó alkotás minden, csak nem hagyományos autóverseny. Bár létező, licencelt négykerekűekkel döngetünk valós helyszínekről mintázott, utólag jelentősen módosított aszfaltcsíkokon, különböző felvehető fegyverek és power-upok színesítik a futamokat, s gondoskodnak adrenalin szintünk folyamatos magas szinten tartásáról. Hat ilyen eszközről tudunk: ellenfeleinket károsító elektromágneses impulzus; energialöket, amivel távol tarthatjuk magunkat a betonfaltól egy éles kanyarban, egy különleges lövedék, amivel az előttünk haladó csapattársat késztethetjük nagyobb sebességre, a jó öreg nitro, valamint aknák és azonnali javítás.
Ez utóbbit kivéve egyszerre három power-up tárolható el, és használható fel bármikor. Karrier módban a tárkapacitás bővíthető.



A Blur eddig ismert járgányainak listája:
* Dodge Viper
* 2009 Dodge Challenger SRT10
* 1969 Chevy Camaro SS
* Ford GT
* 2008 Shelby GT500KR
* Ford Mustang
* Volkswagen Golf GTI
* Chevrolet Corvette ZR1
* Hummer H2
* Audi R8
* 1998 Mitsubishi Eclipse
* 2009 Ford F-150
* 2008 Chevrolet Camaro
* 2006 Nissan 350Z
* Volkswagen Bug
* 2009 Audi TT
* 2007 Ford Focus
* 1994 Ford Transit Van

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)