Hirdetés

[MOVIE] Far Cry 2 - 25 perc mozi

|

Hosszú, bár nem éppen kiváló minőségű videók érkeztek a Far Cry 2 pre-alpha változatából. Javaslom, tekintsétek meg.

Hirdetés

Az Ubisoft nem ül tétlenül, ha egy-egy általa pátyolgatott franchise sikeresnek bizonyul. A Németországban működő, nemzetközi összetételű Crytek debütálása alaposan meglepett mindenkit. Habár sokáig szó volt expanzióról, a csapat sosem készítette el. Ma pedig a Crysis-on végzik az utolsó simításokat. Az azóta eltelt három évben több verzió jelent meg konzolokra, s már az is kiderül, hogy érkezik egy folytatás pc-re is, mely már csak nevében hasonlít elődjéhez. Habár a Far Cry 2 is kellően méretes, nyílt helyszínekkel, és néhol buja dzsungelkörnyezettel operál, már feltűnnek az afrikai szavannák, s eltűnnek a sokak által idegennek és zavarónak ható szörnyek.
Ha minden jól megy, 2008 tavaszán egy újabb, minőségi FPS-sel gazdagodunk.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)