Hirdetés

Bobby Kotick: „Öt év múlva is így néz majd ki a Call of Duty"

|

Az Activision nagyvezíre szerint a közeljövőben nem várható nagy grafikai fejlődés a Call of Duty szériában.

Hirdetés

Bobby Kotick szerint ha szeretnénk tudni, hogyan fognak kinézni a Call of Duty játékok öt év múlva, akkor nem kell a Call of Duty: Black Ops-on túl keresgélni.

Ezt egyebek mellett a Deutsche Bank 2010 Technology Conference alkalmával mondta. Hangsúlyozta továbbá, hogy ha a grafika nem is fog változni számottevően, a játék maga sokkal gazdagabb, a karakterek hitelesebbek, a történetek pedig még lebilincselőbbek lesznek. „A játékok úgy fognak kinézni, mint a filmek." -mondta. A Call of Duty: Black Ops újdonságainál kiemelte az új Wager Match multiplayer módot, ami egyfajta „szerencsejáték", hiszen a mindenki által feltett pénzen a kör végén az első három osztozik, illetve a készülő DLC-ket. Mindezekkel végső soron az is a cél, hogy olyanokat is bevonjanak a játékba, akik még soha nem játszottak videojátékkal korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)