Hirdetés

Bobby Kotick a világ 16. legbefolyásosabb embere

|

Az Activision feje Barack Obamát és Eminemet is megelőzi

Hirdetés

Olvasói és a saját vélemények alapján állította össze az AskMen.com 2010 legbefolyásosabb férfiainak listáját, amin nagy meglepetésre az Activision sokat szidott vezére is helyet kapott, nem is akármilyen helyezéssel.

A 47 éves Bobby Kotick a 16. helyig jutott a megmérettetésben és olyan neveket sikerült maga mögé utasítani, mint Barack Obama, vagy épp Eminem. Az indoklásban az AskMen.com azt írja, hogy „Kotick egy olyan ember, akit nem érdekelnek azok a játékok, amiket nem lehet évről-évre megfejni. Bosszantja a játékosokat azzal, hogy legszívesebben megemelné játékai árát, és pénzt kérne az átvezetőkért. A radikálisabb felszólalók már a játékvilág Hitlerjének is kikiáltották." Tényleg ennyi is elég a hatalomhoz? Most komolyan?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)