Hirdetés

Bobby Kotick csatlakozott a Coca-Cola igazgatótanácsához

|

Sokunk kedvence, az Activision első embere immáron egy másik gigász igazgatótanácsába is bekerült.

Hirdetés

Ez a gigász pedig az Activisionnél is jócskán nagyobb, hiszen az Interbrands definíciója alapján a Coca-Cola a legismertebb márkanév az egész világon - a cégnek "alig" 140 ezer alkalmazottja van a világban.

Bobby Kotick azonnal munkához is látott új szerepkörében - kinevezték a Coca-Cola vezetőség-fejlesztő bizottságába is.

"Bobby igazi vállalkozói gondolatiságot hoz magával, emellett igen magas szintű befektetési és finanszírozási ismereteket és digitális tudást hoz a céghez" - nyilatkozta Muhtar Kent, a Coca-Cola első embere.

"Globális márkaismerete és rálátása felbecsülhetetlen értékű ahogy növeljük a saját üzletünket és befektetünk abba, hogy a világ felhasználói fejlettebb digitális kötödést kapjanak a cégünkhöz."

Nemrég szó esett arról, hogy a Blizzard új mmo-jában akár termékelhelyezés is lehet... hmmm? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)