Hirdetés

Amíg a Föld kerek, mindig lesz Call of Duty

|

Az Activision-Blizzard vezérigazgatója, Bobby Kotick egy interjúban mondta el, hogy eszük ágában sincs visszavonulni a továbbra is hihetetlenül népszerű Call of Duty franchise-tól.

Hirdetés

Bár az első Call of Duty: Infinite Warfare trailer elég sok hideget-meleget kapott (főleg hideget, de lássuk be, hogy a dislike-olók 60%-a valószínűleg végig se nézte a trailert, egyszerűen csak beállt a sorba), azóta kiderült, hogy azért van potenciál a jövőben játszódó Call of Duty epizódban.

Nemrég a Marketplace készített egy közel fél órás interjút a kiadót vezető Bobby Kotickkal, amit érdemes egyéb végighallgatni azoknak, akik szeretnének egy kicsit belelátni a kiadó mindennapjaiba, vagy kíváncsiak arra, miért vásárolta be magát Kotick 26 évvel ezelőtt egy becsődölt kiadóba (bizony, ez volt az Activision). A vezérigazgató elmondta, hogy számukra minden platform fontos, és vannak olyan játékaik, amikkel a lehető legszélesebb közönséget próbálják elérni:

Most több lehetőségünk van arra, hogy remek tartalmat gyártsunk, mint valaha. A nagy franchise-aink hosszú évek óta velünk vannak: a Call of Duty gyakorlatilag minden platformra megjelent az elmúlt 14 évben. Egy háborús játékban sosem fogynak el az ötletek, ezért mindig lesznek Call of Duty játékok, amiket rengeteg különböző eszközön próbálhatnak majd ki a játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)