Hirdetés

Bohemia Interactive - akciókkal kívánunk boldog szülinapot!

|

15 éves lett a Bohemia Interactive és ennek örömére rengeteg játékukat akciósan vásárolhatjátok meg a Steamen. Olcsóbb a DayZ és ingyenes az Arma 3 a hétvégén.

Hirdetés

A Bohemia Interactive betölti a 15-öt és, ahogy a hobbitoknál is szokás, ők adnak nekünk ajándékot. Nem is akármilyet.

Elindult a Bohemia Interactive Weekend Sale a Steamen, ami olyan finomságokkal vár titeket, mint egy ingyenes Arma 3 hétvége, vagy egy 15%-kal olcsóbb DayZ. Az Arma 3 kampányának második és harmadik felvonása nem lesz elérhető, viszont maga a játék most 40 százalékkal lett olcsóbb egy rövid időre.

Az Early Access játékok között nemcsak a DayZ, hanem a Take On Mars is 15%-kos akcióban van és ahogy arról már tegnap este beszámoltunk, a Bohemia első játéka, az Arma: Cold War Assault korlátozott ideig ingyenesen letölthető.

A Bohemia még egy kis meglepetéssel készült. Azok, akik nem Steames verzióban vásárolták meg az Arma 2-t és a hozzá tartozó DLC-kez, most beválthatják a játékot a Steamen a termékkód segítségével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)