Hirdetés

Bohemia Interactive - hivatalos állásfoglalás a Lemnoson történtekről

|

Elég kellemetlen lehet, amikor valaki elmegy egy szép, görög szigetre, aztán hirtelen letartóztatják és börtönbe kerül.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk a hírről, hogy a görög Lemnos szigetén a helyi hatóságok letartóztatták a Bohemia Interactive, azaz az Arma 3 készítőinek két alkalmazottját.

Ma a Bohemia Interactive hivatalos közleményt adott ki. Marek Spanel, a cég igazgatója szerint a két alkalmazott nyaralni utazott a szigetre. Szemben az előző híradásokkal a két elfogott fejlesztő kizárólagos célja a sziget szépségeinek élvezete volt és nem az Arma 3 számára készítettek további anyagokat - az Arma 3 egyik helyszíne pont Lemnos szigete lesz.  

"Amióta létrejött a Bohemia Interactive 1999-ben azóta csak olyan játékokat hozott létre, amelyek nyilvánosan elérhető adatokon alapulnak Mindig tiszteletben tartjuk a törvényeket és soha nem utasítottunk senkit arra, hogy bármely ország törvényeit megszegje. Ugyanez igaz az Arma 3 esetében is. 

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy támogassuk a srácokat ott, a helyszínen illetve azokat a családokat és barátokat, akiket érint ez a nehéz szituáció. Őszintén reméljük, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen, amely két, a munkáját, azaz a világok létrehozását szenvedélyesen imádó művész ért." 

Lemnos szigetén egyébként nagy, görög katonai flotta-bázis található. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)