Hirdetés

Boldog szülinapot európai Playstation 3 - jövőre mehetsz iskolába

|

Ma öt éves Európában a Playstation 3. Ünnepeljük együtt!

Hirdetés

2007. március 23-án indították útjára a Playstation 3-at itt Európában, ahol hatalmas sikert aratott. Magukat megnevezni nem kívánó források szerint az öreg kontinensen a PS3 megelőzte az Xboxot (mondjuk ezt a szoftvereladások is bizonyítják, PS3-as verzióból valamivel nagyobb mennyiséget lehet itt értékesíteni)

A gép sikere töretlen, több mint 60 millió darabot adtak el eddig belőle világszerte (a rossznyelvek szerint azért ilyen magas ez a szám, mert rengeteg első generációs FAT PS3 elhunyt sárga(LED-es)lázban. Én sajnos így jártam, de ez már egy másik történet.

Boldog születésnapot Playstation 3, a dolgok jelenlegi állása szerint bőven iskolás leszel még, mire jön a következő generáció. Addig is reméljük rengeteg színvonalas játék fog még rád megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)