Hirdetés

Bombameglepetés: konzolokra is megjelent a klasszikus S.T.A.L.K.E.R. trilógia

|

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylon is dolgozó GSC Game World bejelentette a konzolos kiadásokat tartalmazó S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy csomagot.

Hirdetés

Frissítés: Már a PlayStation Store-ban is megtalálható a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy.

Korábban írtuk: Már-már kötelező velejárója minden gaming témájú bemutatónak, hogy valamilyen fontos részlet, egy-egy izgalmas bejelentés idő előtt kiszivárog. Előfordul, hogy adatbányászok lövik le a poént, máskor jól értesült bennfentesek szellőztetik meg, amit tudnak, de arra is akad példa szép számmal, hogy piacterek vagy viszonteladók rontják el a meglepetést.

Ez történt ma a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy csomaggal is, amiről a Gematsu beszámolója alapján több japán kereskedés rántotta le a leplet azáltal, hogy a tervezettnél hamarabb élesítette az előrendelési opciót. PlayStation 4-re, június 27-étől.

Hirdetés

A mai Xbox Partner Preview folyamán az utóbbiról értelemszerűen nem esett szó, ellenben leleplezték az Xbox One-os és Xbox Series X|S-re készült kiadásokat, amelyek magukba foglalják a 2007-es S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobylt (most már Shadow of Chornobyl), a 2008-as S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky-t és a 2010-es S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyatot is. Ráadásul már elérhetőek az Xbox piacterén 13 900 forintos áron. Külön-külön 6900 forintba kerülnek.

Bőven marad így elég ideje az xboxos tábornak, hogy felzárkózzon a sorozat előzményeiből a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl szeptember 5-én esedékes premierjéig. Első körben csak a PC-sek és az Xbox Series X vagy Series S konzolok tulajdonosai merülhetnek el a folytatásban, de várhatóan később PlayStation 5-ön is elérhetővé válik a posztapokaliptikus túlélőhorror.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)