Hirdetés

Bombasiker a The Lost and the Damned

|

A Grand Theft Auto 4 első DLC-je, jött, látott, és természetesen győzött.

Hirdetés

A Rockstar és a Microsoft ujjongó bejelentéséből legalábbis ezt lehet leszűrni. A DLC-t a megjelenése napján minden eddiginél többen vásárolták meg. A nyilatkozat szerint a The Lost and the Damned, minden idők legkelendőbb DLC-je. Igaz, maga az alapjáték is elsöprő siker volt, így talán nem érhet meglepetésként a DLC sikere sem. Főleg, hogy az előzetesek alapján bőven megéri a pénzét. Számszerű adatokkal sajnos nem szolgálhatunk, mert a Microsoft ugyebár ezen adatokat nem közli a nyilvánossággal. Elégedjünk meg annyival, hogy sok embernek kellett a cuccos. A hír már csak azért is jó, mert ha ez így folytatódik, akkor egy fél játék áráért, még viszonylag sokáig fogunk a GTA negyedik részének különféle kiegjeivel játszani, amik hamarabb is érkeznek, mint egy teljes játék. Az Xbox exkluzivitás ugyan nem túl szerencsés, de hát csak rájön a Rockstar, hogy létezik a világon egy csomó, más platformot használó fan is. 

 

gtadamned.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)