Hirdetés

Böngészős zombihent, egy aranyos kislánnyal

|

Mai Játéközön.hu áttekintésünkben a gyengébbik nem egy fiatal tagjának nem mindennapi képességeit is megismerhetjük

Hirdetés

Van egy kislány. Aranyos, bármelyik Sailor Moon epizódban megállná a helyét (ezt mondják, én egyet sem bírtam végig nézni). Különösebb, esetleg természet feletti képességekről sem beszélgetünk vele kapcsolatban. Egy dolog van csak, amiben kiemelkedik kortársai közül. Ez pedig a fegyverforgatás. Hogy így hozta a sors, azt valószínűleg ő sem így akarta, De ha egyszer már sötét helyeken zombik vámpírok és egyéb aljas teremtmények próbálják kiharapni fiatal szívét, akkor ahhoz had legyen már neki is egy-két "szava"! A küldetés amit a pályák elején kapunk legtöbbször a  nem lép túl "Nyírj ki mindenkit" kategórián, amihez viszont a pisztolytól az AK-47-en át egészen a gránátokig lesznek eszközeink. Egy flash játék estében ez bőven elegendő. Mai első Játéközön.hu ajánlatunk a Guns n Angel.

 

guns_n_angels.jpg

 

 

Levezetésképp pedig ajánlom a BlamBox-ot.  Akinek a képre tekintve a népszerű Totem Destroyer ugrik be, az  tulajdonképp nem is jár messze az igazságtól. Ez esetben viszont nem egy kegytárgyat, hanem a piros építőelemeket kell megőrizni az utókornak. Ha a kékre kattintunk, akkor őt egyszerűen kilőjük a többi közül. Ha egy ugyan ilyen színű leesik, azért is pont jár. De ha egy pirossal történik mindez, a játék keményen büntet. Nem könnyű, márt csak azért sem, mert statikai szempontból sok kulcsfontosságú pozíciót töltenek be a megóvni kívánt piros elemek,ezért akinek egy pályát is sikerül az összes ilyen "tégla"megkímélésével teljesíteni, az fogadja elismerésem.

 

bamblox.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)