Hirdetés

Boom Ball - mint a flipper, csak Kinecttel

|

Azt hittétek, hogy lecsengett már a Kinect aranykora? Hát rosszul hittétek. Jön az új cím, ami megmozgatja majd az egész családot.

Hirdetés

A Boom Ball olyan, mint a flipper vagy a squash, csak a kezeiddel kel irányítani. Az új Kinect csoda azt szeretné, hogy minőségi időt tölts a családoddal, miközben eltörsz dolgokat. Merthogy a Boom Ball már csak ilyen extrém sport.

A játékban 55 pályán keresztül rombolhatunk és robbanthatunk fel dolgokat, miközben integetve terelgetjük a képernyőn pattogó labdát. Csak az az egy tanácsunk van, hogy ne ugráljatok egy szekrénnyi üvegpohár előtt, mert hadonászva hasra esni eleve fáj, és ha a folyamat közben az üvegtáblával fedett szekrényben landolsz, az már nagyon fáj. Nem akarjátok fokozni.

A Kinect él, és az apuka örül. Mi szebbet kívánhat egy ember?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)