Hirdetés

Bordakészlet VGA kártyákra!

|

A grafikus kártyák memóriáinak és egyéb melegedő alkatrészeinek hűtése igen fontos, erre kínál most megoldást a Scythe!

Hirdetés

Mai nap érkezett az információ miszerint a Scythe elérhetővé tette a Musashi-hoz mellékelt bordakészletet önmagában is. Ez két okból is hasznos lehet: A gyári készlet tönkrement vagy elhagyott darabjait pótolhatjuk, vagy más hűtőt egészíthetünk ki a szettel. Ezáltal le tudjuk fedni az összes melegedő alkatrészt, ami több ízben is hasznos!

scythe_gs.jpg


A doboz igen sok bordát tartalmaz, így kompatibilitási problémák nem hiszem, hogy akadnának. A bordák mindegyike öntapadós, tehát a felhelyezés is egyszerű. A sokféle bordának köszönhetően nVidia kártyák HSI Chip-jét is hűteni tudjuk. A termékről bővebb információt, képeket és a csomag kategorizált tartalmának leírását itt találjátok.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)