Hirdetés

Borderlands - Game of the Year edition launch trailer

|

Ahogy a filmben is elhangzik: "Just buy the freakin' thing!'"

Hirdetés

Jó játékok közül több is jelentkezni szokott GOTY, azaz Game of the Year kiadással - ez történt most a Borderlands nevű versenyzővel is. 

A Gearbox Studios sikeres játéka meg is érdemli ezt a kiadást: A 3 eddig megjelent DLC (The Zombie of Dr Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx) mellett egy kupont is kapunk a negyedik, nemsokára megjelenő Borderlands DLC-hez, amely a Claptrap's New Robot Revolution címet viseli. Nem véletlen, hogy a Game of the Year Editiont is egy Claptrap főszereplésével készült film mutatja be. S mielőtt elfelejteném: a GOTY-hoz jár egy eddiginél sokkal részletesebb és mindent bemutató Borderlands térkép is.

A Borderlands GOTY elvileg már kapható is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)