Borderlands - 10 perc a játékból" /> Borderlands - 10 perc a játékból"/>
Hirdetés

Borderlands - 10 perc a játékból

|

A Take Two utolsó napra időzített prezentációján hosszabb betekintést nyertünk a Gearbox poszt-apokaliptikus akciójába.

Hirdetés

A kezdetben Half-Life kiegészítőkkel és konzolátiratokkal foglalkozó Gearbox mára komoly tényezővé nőtte ki magát, s a Brothers in Arms harmadik felvonása mellett az Aliens: Colonial Marines és a Borderlands, no meg egy-két titkos projekt formálódik a stúdió berkeiben.

Borderlands - 23. kp Borderlands - 22. kp Borderlands - 21. kp Borderlands - 20. kp Borderlands - 19. kp



A Borderlands FPS és RPG keverékeként került beharangozásra, s Mad Max filmekből ill. a Fallout játékokból ismerős poszt-apokaliptikus környezetet megfejelték némi autós bandázással és csatározással. Így még jobban hasonlít az id Software valamivel később bejelentett, Rage című szösszenetéhez. Az erőteljes kooperatív játékmód mellett főként a több százezer alkatrészből összeállítható fegyveráradat lepte meg a sajtót, s a célközönséget egyaránt.



Amennyiben valakinek nem indul el a videó, az ITT nézheti meg.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)