Hirdetés

Borderlands 2 - halloweeni kiegészítő érkezik

|

A 2K bejelentette, hogy hamarosan érkezik a Borderlands 2 Headhunter 1: TK Baha's Bloody Harvest.

Hirdetés

A Borderlands 2 készítői engedtek a rajongói nyomásnak és még augusztusban bejelentették, hogy nemsokára útnak indítják a Headhunter szériát, melynek első része, a TK Baha's Bloody Harvest a halloweeni ünnepi időszakban startol - nem is véletlenül! 

Az október 22-én megjelenő Headhunter 1: TK Baha's Bloody Harvestben a zombivá változott TK Baha megbízásait teljesítve göngyölítjük fel a szálakat, amelyek a titokzatos Pumpkin Kingpin tökföldjére vezetnek, ahol végül le is kell számolnunk az alvilági tökfejjel. A kaland során egyébként nem csak a főgonosz árasztja magából a Halloween-hangulatot, hiszen a legyőzött ellenségek különböző cukorkákat fognak elszórni, amelyeket összeszedve ilyen-olyan buffokra tehetünk szert. A DLC mindössze 2.99 dollárba fog fájni, ami jelentősen olcsóbb a játék korábbi kiegészítőihez képest, de tartalmi szempontból nem is nyújt majd annyit, mint a korábbiak. 

További két Headhunter epizód várható még a Borderlands 2-höz, melyek hasonlóan kedvező áron lesznek elérhetők még ebben a naptári évben.

Nektek hogy tetszik a Headhunter 1?   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)