Hirdetés

Borderlands 2 - Ajándék karaktert kap minden játékos

|

Egy új, ötödik karakter létezéséről is lerántotta a leplet a Gearbox feje.

Hirdetés

A hétvégén Bostonban tartott PAX East keretében árulta el Randy Pitchford, hogy a Borderlands 2 nem négy, hanem öt karakterosztállyal várja majd a veterán kincsvadászokat és a zöldfülű újoncokat.



A Mechromancer azonban nem lesz rajta a szeptemberben megjelenő játék adathordozóin, DLC formájában tudjuk majd letölteni, mégpedig INGYENESEN.
Mindenképpen dicsérendő hozzáállás, sokkal rokonszenvesebb, mintha 10-15 dollárnak megfelelő összeget kérnének el érte. Sajnos a karakter képességeiről még nem igazán tudunk semmit, és az érkezésének időpontja sincs még kőbe vésve. Pitchford úgy saccol, hogy megközelítőleg két hónappal a Borderlands 2 premierje után, tehát valamikor novemberben számíthatunk rá.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)