Hirdetés

Borderlands 2 - GOTY kiadás várható?

|

A Steam szivárogtatása szerint az alapjáték és minden eddigi DLC beszerezhető lesz a Borderlands 2 GOTY kiadásában.

Hirdetés

A Borderlands Game of the Year kiadását tekintve nem lenne meglepő, ha a fejlesztők a Borderlands 2 esetében is megejtenének egy hasonló csomagot, ezért nem is lepődtünk meg túlzottan, mikor a Steam adatbázisában feltűnt a Borderlands 2 GOTY.

Hivatalos bejelentéssel ugyan nem szolgálhatunk, de a Steam ritkán téved és az adatbázisa szerint a Borderlands 2 Game of the Year változata egy jól megpakolt csomagot takar, ami az alapjátékon kívül az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazza:

  - Captain Scarlet’s And Her Pirate’s Booty
  - Mister Torgue’s Campaign Of Carnage
  - Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
  - Tiny Tina’s Assault On Dragon Keep
  - Ultimate Vault Hunter Upgrade
  - Mechromancer Pack
  - Psycho Pack
  - Creature Slaughter Dome

A Borderlands 2 GOTY megjelenési dátummal és árral nem rendelkezik, de vélhetően csak idő kérdése, hogy a Gearbox Software hivatalosan is bejelentse a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)