Hirdetés

Borderlands 2 DLC - hibátlan az új karakter

|

A Borderlands univerzum legismertebb ellenségéből csinál játszható karaktert az új DLC.

Hirdetés

A Borderlands sorozat amellett, hogy az utolsó poligonpöttyéig szívmelengetően beteg, még a legjobb kooperatív élmény is, amit ruhában átélhetsz.

A legújabb Borderlands 2 DLC ékes példája az imént említett őrületnek - és a készítők kreativitásának is -, hiszen a cell-shaded világ egyik legkedveltebb gonoszából, Psycho-ból csinál játszható karaktert. Krieg egy félresikerült katonai kísérlet eredménye és ez elég egyértelműen látszik is rajta.

A Borderlands 2 történetéért felelős Anthony Burch mesél nekünk arról, hogy, mire is lesz képes Krieg a játékban. Mr Burch nem kicsit lelkes beszámolója alapján biztosan állíthatjuk, hogy a sötét oldalról átállt Psycho lesz a Borderlands egyik legkomplexebb karaktere. Az action skilljeit össze lehet majd egymással kapcsolni és Krieg lényegében mindenre képes lesz, amit a játékban a psychóktól eddig láttunk. Fel tudja majd gyújtani magát, lesz berzerker mód és ezeket a speciális képességeket láncba is tudja majd kötni. De beszéljen erről inkább maga az alkotó.

A hibátlannak ígérkező Borderlands 2 DLC, Krieggel együtt május 14-én támad. 

Kipróbáljátok majd a karaktert? Melyik a kedvenc vault hunteretek a sorozatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)