Hirdetés

Borderlands 2 DLC - holnap bejelentés

|

A Gearbox holnap bejelenti a Borderlands 2 következő DLC-jét és annak tartalmát.

Hirdetés

A Gearbox főnöke egy rajongó Twitter-üzenetére válaszolva adta tudtunkra, hogy a cég holnap lerántja a leplet a Borderlands 2 legújabb DLC-jéről.

Szombaton a Gearbox hivatalosan is bejelenti a legújabb Borderlands 2 DLC-t, ami remélhetőleg egy legalább olyan izgalmas kalandot hoz, mint az előző. Maga a Gearbox Software főnöke, Randy Pitchford erősítette meg a hírt, amikor a Twitteren egy rajongó rákérdezett a bejelentésre.

A cég elnöke elég a közvetlen kapcsolatot ápol a rajongókkal, a legutóbbi Borderlands 2 DLC-t is ő lebegtette meg először. Várjuk a holnapi bejelentést és természetesen beszámolunk majd a részletekről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)