Hirdetés

Borderlands 2 DLC - ősszel jön az új pakk

|

Tegnap a Gearbox főnöke elhintette, hogy ma bejelentik a Borderlands 2 következő kiegészítőjét és most itt is van a részletes tartalom.

Hirdetés

A Borderlands 2 egy újabb kiegészítővel bővül idén ősszel, viszont a frissítéseket és extra tartalmat ígérő DLC nem lesz benne a Season Pass-ben.

Az The Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 lesz a Borderlands 2 következő DLC-je, amiben további 11 szintet pakolhatunk rá a karakterünkre. Érkezik egy új pálya is, ami a Digistruct Peak Challenge nevet viseli és a frissítés után képesek leszünk a karakterünk szintjétől függetlenül változtatni a játék nehézségi szintjét.

Randy Pitchford, a Gearbox elnöke a tegnapi bejelentése után ma azt is elmondta, hogy további "három, vagy négy" Headhunter Pack is tervben van, amiből az első idén ősszel érkezik T.K. Baha's Bloody Harvest néven, amivel jön egy új küldetés is, amiben a The Zombie Island of Dr, Ned-es T.K. Baha-t verhetjük bucira új cuccokért.

Továbbá várható egy harc Jaques O'Lantern (a korábbi tökfejű boss) ellen, amivel szintén új tartalmakat nyerhetünk. A Headhunter Pack árát még nem tudjuk, de, ahogy a The Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, úgy ez sem lesz a Season Pass része. 

Több ingyenes frissítés is érkezik még a Borderlands 2-höz, aminek köszönhetően több töltényt vihetünk majd magunkkal és  több cuccot tárolhatunk a bankban is. A Gearbox Community Day-en, szeptember 14-én, többet is elárulnak majd a jövőbeli tervekről, de addig is örüljünk, hogy a Borderlands 2 még idén is tartogat számunkra újdonságokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)