Hirdetés

Borderlands 2 - érkezik a Game of the Year kiadás

|

Várható volt, hogy hamarosan megkapjuk a Borderlands 2 összefoglaló csomagját, a 2K Games viszont csak ma erősítette meg az örömteli hírt.

Hirdetés

A Borderlands Game of the Year csomag - mint a GOTY csomagok általában - a lehető legkényelmesebb helyzetbe helyezte azokat, akiknek volt pótolnivalójuk a játékot és DLC-it illetően.

Délelőtt megtudhattuk, hogy hamarosan emelik a szintkorlátot és jönnek az új, Season Passben nem foglalt DLC-k, nemrég pedig megjelent egy új bejegyzés a 2K Games Twitter csatornáján, ami megerősíti a Game of the Year Edition október 11-i megjelenését. A különleges kiadás az alapjáték mellett tartalmazza a Captain Scarlett And Her Pirate's Booty, Sir Hammerlock's Big Game Hunt, Mister Torgue's Campaign of Carnage, Tiny Tina's Assault On Dragon Keep, Creature Slaughter Dome és Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 1 DLC-ket, valamint a Premiere Club tartalmakat, Gaige-t és Krieget (a Mechromancer és Psycho karakterosztályokat), a Gearbox Gun Packet, egy Golden Keyt, a Vault Hunter's Relic-et és a Collector's Edition fejeket és skineket. Bele sem merünk gondolni, hogy ez hány órányi játékidőt jelent, de biztos, hogy 100-on felül van. Ha valakinek kimaradtak, itt a megfelelő alkalom a pótlásra, hiszen a Borderlands 2 Game of the Year nem kerül majd többe, mint bármelyik más új játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)