Hirdetés

Borderlands 2 - hamarosan bejelentik.

|

Az Eurogamer megtudta, hogy a GearBox fejleszti a Borderlands 2-t.

Hirdetés

Azonnal világgá is kürtölték a hírt - a nemsokára bejelentésre kerülő játék PC, Xbox 360 és PS3 platformokre készül. 

Már hónapok óta pletykálják, hogy a Borderlands 2 készül. Áprilisban egy fejlesztő online önéletrajzában tűn fel például. Azt a bizonyos önéletrajzot követően Randy Pitchford azt mondta, hogy a Gearbox mindenképp szeretné újra meglátogatni a Borderlands világát valamikor a jövőben. 

"Csak azt mondhatom, hgoy a Gearboxnál mind imádjuk a Borderlandset és mind el vagyunk ájulva a fogadtatásától. Több, mint négy millió példány kelt el belőle!" - mondta akkor. 

"Sok mindent szeretnénk a Borderlandshez csinálni, amit csak lehet"- tette hozzá - "Azonban ami nincs bejelentve az olyan, mintha nem is létezne."

"Addig nem ígérünk semmit a felhasználóinknak, amíg nem garantált, hogy be is fogjuk tartani." - fejezte be az interjút akkor. Úgy néz ki, mostanra a Borderlands 2 olyan állapotba került, amely már indokolhatja ezt a kijelentést, illetve bejelentést - így remélhetőleg tényleg igaz, hogy hamarosan bejelentik. Kíváncsian várjuk!

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)