Hirdetés

Borderlands 2 - jöhetnek még tartalmak jövőre is

|

Lassan lejár a Season Pass, amivel az első három Borderlands 2 DLC-t lehetett letölteni, de ez közel sem jelenti a kalandozásaink végét.

Hirdetés

A VGA-n az év FPS-ének választották meg a Gearbox lövöldéjét, így nem is csoda, hogy a fejlesztők még nem szeretnék, ha dédelgetett alkotásuk máris a süllyesztőben végezné. Nemsokára megjelenik a Sir Hammerlock’s Big Game Hunt nevű kaland, de hogy mi lesz azután, azt csak a fejlesztők tudják. Egyelőre csak annyit mondtak, hogy amíg a játék népszerű lesz, addig fogják támogatni a játékosokat.

Egy nyilatkozat alapján kiderült, hogy Borderlands 2-ben szereplő karakterek szinthatára növekedni fog jövő év elején, de hogy ez majd egy jövőre megjelenő kiegészítés részeként, vagy más formában történik meg, azt még nem tudjuk. Mindenesetre bíztató a Gearbox hozzáállása, és bár nem jelentettek be új csomagot, a következő DLC megjelenéséig ez még megtörténhet, tekintve, hogy a Sir Hammerlock’s Big Game Hunt január 15-én válik letölthetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)