Hirdetés

Borderlands 2? Minden bizonnyal!

|

Az első Borderlands DLC hamarosan itt van, a Gearbox pedig nem zárkózik el a folytatástól sem.

Hirdetés

Reménykedtünk benne, hogy a Borderlands sikeres lesz, mert a Gearbox össze-vissza parázta magát a megjelenés előtt. Új IP bevezetése mindig kockázatos, és bár a játék nem fog tetszeni mindenkinek, azért lehet örülni a Gearbox sikerének.

A Borderlands ugyanis sikeres, legalábbis jól fogy, és a rajongók is nagyrészt elégedettek. Persze javítanivaló akad, de hát majd jön a patch. Az első DLC is befut hamarosan, és a Gearboxos Mike Neumann szerint a Borderlands 2-nek sincs semmi akadálya. Egyelőre természetesen semmiféle hivatalos bejelentés nincs, a Gearbox arcok a DLC csomagokat hegesztik ezerrel, de ha a nép új Borderlands-ot akar, akkor azt kapnak. Egy kicsivel jobban kidolgozott sztroit például elbírna a folytatás, de alant kommentben lehet megfogalmazni vágyaitokat (az ilyen nőzős/pasizós vágyakat most mellőzzük, ha lehet).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)