Hirdetés

Borderlands 2: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax - áprilisban jön az utolsó DLC

|

Hát ide is eljutottunk: a 2K bejelentette a Borderlands 2 utolsó letölthető csomagjának megjelenési dátumát. Áprilisban irány a tengerpart!

Hirdetés

Már meg sem próbáljuk összeszedni a Borderlands 2 összes letölthető csomagját. A Gearbox olyan termékeny volt, hogy az alapvetően hosszú játék játékidejét mégkörülbelül száz órával kitolta.

Ez viszont nem mehet a végtelenségig. Akik lemaradtak, a Borderlands 2 Game of the Year Editionnel úgy-ahogy pótolhatják a lemaradást, de még ez a csomag sem tartalmaz minden DLC-t, úgyhogy aki most megveszi, talán év végére beérheti a többieket. A Sir Hammerlock and the Son of Crawmerax április 15-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, és mindössze 2,99 eurót kell majd érte fizetni. A Gearbox állítása szerint ez az eddigi legnagyobb headhunter csomag. Az IGN-nek volt alkalma kipróbálni, az alábbi videóban nekik köszönhetően megnézhettek 20 perc gameplayt. Ismét király lesz, a tengerparti hangulat mindig bejön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)