Hirdetés

Borderlands 2 - vadászatra megyünk

|

A Gearbox játékának legújabb letölthető csomagjában Sir Hammerlockot ismerhetjük meg.

Hirdetés

Tegnap jelent meg egy javítócsomag a Borderlands 2-höz, melynek PlayStation 3-as verziójába gondosan elrejtettek három trófeát, amiket az új DLC megvásárlásával szerezhetünk meg.

A három trófea (az achievement PlayStationös megfelelője) a következő:

1) Face Off - Teljesítsd a "The Fall of Nakayama" küldetést (Bronz trophy)

2) Done that - Teljesítsd Hammerlock összes vadászós mellékküldetését. (Arany trófea)

3) Been there - Felfedezted az összes elnevezett területet a Hammerlocks Huntban. (Ezüst trófea)

Ennek kapcsán megindultak a találgatások, hogy a következő DLC esetleg kapcsólódhat egy bizonyos Hammerlock nevű alakhoz, aki kedveli a vadászatot. A Gearbox nem kívánt tovább titkolózni, megerősítette, hogy a hamarosan érkező küldetésszál a Sir Hammerlock’s Big Game Hunt nevet kapta. Többet nem árultak el, de annyi biztos, hogy nem ez lesz az utolsó, amit a Season Pass előfizetők nagyon jól tudnak és szívből remélnek. Aki még nem tette meg, szerezze be a Gaige-dzsel, Mr. Torgue-gal és a Captain Scarlett-tel foglalkozó csomagokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)