Hirdetés

Borderlands 2 - vigyázz, kivel játszol!

|

Egy exploit kihasználásával egyes játékosok jól szórakozhatnak, míg a velük játszóknak a mentései bánhatják.

Hirdetés

Nemrég fedezték fel a Borderlands 2 Xbox 360-as verziójában található kiskaput, ami a játék végleges verziójában hivatalosan nem elérhető, erősen félkész Hardcore módot nyitja meg.

Akinek sikerül kihasználnia az exploitot, az következmények nélkül játszhat. Akik viszont egy játékban van vele, azoknak nagyon vigyázniuk kell, hogy ne haljanak meg; ebben az esetben ugyanis elveszhetnek a mentések, ezzel együtt pedig az összes eddig elért eredményük (az achievementeket leszámítva). A Gearbox azt javasolja, hogy a Microsoftnak már beküldött patch jóváhagyásáig csak azokat engedjük be a játékunkba, akiket ismerünk és tudjuk róluk, hogy nem használnak ki exploitokat. A Borderlands 2 PlayStation 3-as és PC-s verziói nem érintettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)