Hirdetés

Borderlands 3 - majdnem került egy láb is a játék borítójára

|

Avagy mit tegyenek a dizájnerek, ha egy embernek csak két keze van, de már a harmadik résznél tart a széria.

Hirdetés

Afelől már eddig is lehettek sejtéseink, hogy a Gearbox kreatívjainál kevés betegebb humorral megáldott szereplő van a játékpiacon, ezt a képet pedig a Comic-Conon bemutatott Borderlands 3 borítótervek sem árnyalják.

Hirdetés

A fejlesztők a Museum of Mayhem névre keresztelt bemutatójukon rukkoltak elő azokkal a borítókkal, amiket valamiért a kiadónál nem hagytak jóvá. A Borderlands sorozatnak eddig is elég őrült hangulatú grafikái voltak, az első rész borítóján például egy psycho ujjaiból pisztolyt formázva céloz a saját fejére. A második rész tovább vitte a koncepciót, itt is ugyanez a motívum jelenik meg, immáron két kézzel.

A sorminta tovább is folytatódhatna, ha egy ember nem csak két kézzel rendelkezne. Noha a kezekből kifogytunk, végtag még akad, amit fel lehetne használni, így a grafikusok nem is tétováztak és összedobtak egy király borítót, amit - mindannyiunk kárára - a kiadó végül nem engedett megjelenni. 

Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen borítók voltak versenyben a széria harmadik részéhez, akkor pörgessétek végig a galériát:

Szerintetek van köztük jobb, mint ami végül a hivatalos borító lett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)