Hirdetés

Borderlands 3 - egy kaszinóba visz majd az első DLC

|

A Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot még idén megjelenik.

Hirdetés

A Gearbox úgy döntött, a tradícionális utat választja, és fizetős DLC-kkel bővíti a Borderlands 3-at. Nincs ezzel különösebb baj, ha a pénzünkért minőségben és mennyiségben is kielégítő tartalmat kapunk.

Hirdetés

December 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az első sztori-DLC, a Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot, melyben egy galaktikus kaszinót kell kirabolnunk, sajnos nem úgy, hogy pókerben számoljuk a lapokat. A Handsome Jackpot tele van őrültekkel és egyéb, ellenséges tagokkal, akikkel a fő küldetések mellett mellékküldetésekben, valamint bossfightok során küzdhetünk meg az értékes lootért. Azok kezdhetnek bele, akik legalább a prológuson túljutottak.

A Borderlands 3 egy ingyenes frissítést kapott ma, ami a Takedown at the Maliwan Blacksite raid mellett számos változtatást, javítást is tartalmaz. A hétvégén ingyen lehet játszani PS4-en és Xbox One-on, szóljatok a haveroknak, ha őket még nem szippantotta be a játék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)