Hirdetés

Borderlands 3 - ilyen a grafikája a Borderlands 2-höz képest

|

Egy videó megmutatja, hogy a Gearbox szériája mennyit fejlődött a Borderlands 2 óta.

Hirdetés

Aki Borderlands rajongónak vallja magát és az elmúlt napokban aktívan követte a híreket, az bizony olyan eseményekkel találkozhatott, minthogy idő előtt kikerült a launch trailer vagy éppen megérkeztek az első értékelések, miközben már csak pár nap hátra a játék premierjéig. 

Hirdetés

A CandyLand összehasonlító videója egyfajta kiegészítés is lehetne az első tesztek mellé, ugyanis a Borderlands 3 egy olyan aspektusát igyekszik bemutatni, amely egy bizonyos szint alatt vagy felett már a játékélmény szempontjából is fontos lehet: mégpedig a grafikát. Az alábbi összeállítás az Unreal Engine 4-re épülő és a DirectX 12-is támogató Borderlands 3, valamint az Unreal Engine 3-at használó Borderlands 2 látványvilágát veti össze Max/Ultra beállításokkal, ezáltal leszűrhetjük, hogy mennyit fejlődött a széria ezen a területen a hét évvel ezelőtti második részhez képest. Nézzétek csak: 

A Borderlands 3 megjelenése szeptember 13-án várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)