Hirdetés

Úgy hullik a Borderlands 3-ban a ritka loot, mintha nem lenne holnap

|

Újabb lehetőség, hogy jól megszedhessük magunkat a Gearbox lövöldéjében.

Hirdetés

Bár a Farming Frenzy esemény befejeződött,  ez nem jelenti azt, hogy elfoglaltság nélkül maradnának a tettre kész Borderlands 3 játékosok. Mától kezdve - egy frissítést követően - egészen február 13. 17:59-ig elérhető a játék következő eventje, a beszédes nevű Rare Chest Riches, PlayStation 4-en és Xbox One-on. 

Hirdetés

Az eseménynek köszönhetően a zsíros lootra éhező kalandorok még több ritka zsákmányt zsebelhetnek be a Rare Chestekből és még nagyobb esélyük nyílik rá, hogy legendás tárgyat találjanak. Az újdonság érinti a Twitch közvetítéseket is, vagyis ha a streamer és a néző is bekapcsolja az ECHOcast Twitch Extension-t, akkor utóbbiak is részesülhetnek a stream alatt szerzett újdonságokból (errefelé tudjátok összekapcsolni a SHiFT és Twitch fiókotokat). 

Fontos az is, hogy a frissítés után tartósan megnő a Rare Spawn, Hammerhock Hunt és Target of Opportunity előfordulási és tárgydobási valószínűsége, valamint az sem elhanyagolható, hogy a Takedown at the Maliwan Blacksite átskálázási esemény (vagyis hogy automatikusan a játékosok számához igazodik a küldetések nehézsége) az eredeti tervekkel ellentétben végleg a játékban marad. A februári update-tel azért érkezik majd egy olyan eszköz, amivel vissza lehet állítani a True Takedown módot, szóval aki plusz kihívásra vágyik, az sem fog hoppon maradni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)