Hirdetés

Borderlands - Akár egy képregény

|

Hivatalosan is új grafikai stílusirányzat vette át az uralmat a Borderlands fejlesztése közben. A Gearbox Software posztapokaliptikus álomképe megoszthatja majd a nagyközönséget.

Hirdetés

Nincs még két hete sem annak, hogy felröppentek az első pletykák - raádásul a Gearbox háza tájáról -, miszerint a Borderlands elhúzódó fejlesztésének egyik oka nem más, mint egy alapos ráncfelvarrás, amit a játék grafikáján hajtanak végre. Ha a korábbi képeket nézegettük - e célból javaslom a képgaléria felkeresését -, akkor végeredményben egy átlagos UE3 motoros shootert láthattunk, különösebben nem kiemelkedő grafikai stílussal, dizájnnal. Nem volt rossz, de egyedinek sem lehetett mondani.
A PC Gamer magazinban mutatkozott be végül először az új irányvonal. Amiről sokan azt hitték, hogy igényes koncepciórajzot bámulnak, arról rövidesen kiderült, hogy pillanatfelvétel az újrarajzolt Borderlandsből.



Aki nem hisz nekem, az nyugodtan keresse fel a hivatalos oldalt, megtalálja a screenshot menüpont alatt az egyetlen olyan képet, ami pillanatnyilag hivatalosnak tekinthető. Ez azt jelenti, hogy minden korábbi felvételt - legyen az álló, vagy mozgókép -, törölhetünk emlékezetünkből, és kezdhetünk megbarátkozni az új irányvonallal, ami a fejlesztők ígérete szerint ugyanolyan alkalamas a sötét, komor, véres világ megelevenítésére, mint a korábbi koncepció.



Várható megjelenési dátumként továbbra is október utolsó napjával számolhatunk PC-re, PS3-ra és X360-ra, legalábbis a dolgok jelen állása szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)