Hirdetés

Borderlands - Az első kettő DLC dobozosan is elérhető lesz

|

A 2K Games ma jelentette be, hogy a Borderlands első két letölthető tartalmát dobozos formában is megvásárolhatjuk jövő hónap végén.

Hirdetés

A tegnap bejelentett új Borderlands DLC, a The Secret Armory of General Knoxx még kimarad a csomagból, azonban az első kettő, a The Zombie Island of Dr. Ned és a Mad Moxxi's Underdome Riot együtt lesz megvásárolható február huszonharmadikától Xbox 360 és PC platformokra. A PlayStation 3-as megjelenésről nem esett szó.

A két Borderlands DLC egy csomagban 19.99 dollárért lesz beszerezhető. Mivel a harmadik DLC-ről még nagyon keveset tudunk, így nem is meglepő, hogy azt majd vagy külön csomagban, vagy az esetleges negyedik DLC-vel együtt vásárolhatjuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)