Hirdetés

Borderlands - ClapTrap webisode 2

|

A Borderlands neurotikus robotja egy újabb werkfilm erejéig tér vissza a köztudatba.

Hirdetés

A Gearbos Software posztapokaliptikus FPS-RPG hibridje (Borderlands) még mindig messze van a megjelenéstől, már amennyiben az ember érdeklődve várja, és távolinak érzi az október 20-ra datált konzolos (Xbox 360, PlayStation 3), valamint a tíz nappal későbbre időzített PC-s premiert.



Cserébe viszont egy sima végigjátszás akár száz órát is elrabolhat az életünkből, ami kompetitív és kooperatív multiplayer játékmódokkal is kiegészülve már elég jó érv lehet a vásárlás mellett, amennyiben költséghatékony szemmel, pusztán az ár és az érték arányát figyelembe véve kívánnánk dönteni.
Az néha véres és komor (Egy lángokban álló törpe masszává torzuló arcvonása lélekemelő látvány lehet.), máskor színes és humoros alkotás munkafolyamatának érdekesebb pillanataiba nyerhetünk betekintést a Borderlands robija, ClapTrap tolmácsolásában. Még mindig egy nagy F-betű, akkora arca van, hogy eltakarná a holdat, képtelen fél percig higgadtan viselkedni, és kedvenc szava mindig fu-val kezdők, de nevetni azért lehet rajta. Bár szerintem ebben az epizódban a statiszta viszi a prímet. Érdemes lehet meghallgatni a pontszerző rúgás után nem sokkal lejátszott monológját, amiben arról beszél, milyen törést okozott életében, valamint karrierjében találkozása a gigantikus lény oszlopszerű lábával. Priceless!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)