Hirdetés

Borderlands - elérhető az 1.41-es patch

|

Mindenki számára elérhetővé vált a Borderlands 1.41-es javítása, amely többek között a szintkorlátot is megemeli.

Hirdetés

Az új szintkorlát összesen nyolc szinttel emeli a jelenlegit, tehát azok, akik rendelkeznek a The Secret Armory of General Knoxx DLC-vel, azok innentől 69-es szintig fejleszthetik karakterüket, míg azok, akiknek csak az alapjáték van birtokukban, 58-ig szintezhetnek.

Az ellenfelek is az új szintkorláthoz igazodnak az egész játék során, egészen a második végigjátszásig. Akik másodszorra is végigjátszották a játékot, Pandora bármely területén kereshetnek kihívásokat. Minden ellenfél és főellenség a játékos aktuális szintjéhez igazodik, hogy a már bejárt területeken újra kipróbálhassa magát. Az eldobott tárgyak (kivéve a COM Deck-ket) szintén igazodnak az ellenfelek szintjéhez. Kijavították a Claptrap’s New Robot Revolution Achievement-et és Trophy-t, innentől mindenki meg tudja szerezni. Az ingyenes update automatikusan települ Steamről, PSN-ről és Live-ról. Aki boltban vásárolta meg a PC-s Borderlands-et, az innen töltheti le a frissítést.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)