Hirdetés

Borderlands - nem kizárt, hogy a sorozat valamelyik címe megjelenik Switchre

|

A Gearbox továbbra sem zárja ki a lehetőséget, de egyelőre nincsenek konkrét tervek a porttal kapcsolatban.

Hirdetés

Múlt héten jelent meg a Borderlands 3, és a fejlesztőcsapat ugyan kijelentette, hogy a játékot nem tervezik kiadni Nintendo Switchen, ettől függetlenül a sorozat korábbi részeiből még készülhet port.

Hirdetés

Paul Sage, a Gearbox kreatív igazgatója a legutóbbi Borderlands Show keretein belül beszélt a lehetőségről. Egy vonatkozói rajongói kérdésre azt válaszolta, hogy "Soha nem mondd, hogy soha", ami elég sejtelmes kijelentés, de még is nyitva hagyja a switches Borderlands lehetőségét.

Korábban a Gearbox ügyvezető igazgatója, Randy Pitchford is megjegyezte, hogy szívesen látná a Borderlands sorozatot a hibrid konzolon. Pletykáltak is a kapcsolódó fórumokon a portolásról, de ezidáig a Gearbox csak egy FPS-t, a Bulletstormot adta ki Switchre.

Ti szívesen látnátok valamelyik Borderlands játékot Nintendo Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)