Hirdetés

Borderlands - Christian Bale paródia

|

A Gearbox stábja egy vicces videóval rukkolt elő legújabb játékuk kapcsán.

Hirdetés

Egyre közelebb kerülünk a Borderlands premierjéhez (október 23.), amikor is végre kiderül, valóban kockázatos projektről van szó, vagy azonnali sikerről, no meg milliós eladásokról.



Szigorúan mennyiségi szempontok alapján vizslatva a tartalmat (elképesztő mennyiségű fegyver, 100 órányi játékidő, stb.) felállíthatjuk azt a prekoncepciót, hogy a Brothers in Arms széria alkotóinak új játéka ár/érték arány tekintetében vélhetően nem fog leszerepelni.
Azt, hogy a Borderlands miként készült, Claptrap, a kolerikus robot tolmácsolásában ismerhetjük meg. Engem roppantul emlékeztet egy felkapott színészre, aki nem is oly régen egy robotos film forgatásán fakadt ki hasonló módon. A párhuzam talán kissé eröltetett, de összességében tetszett, várom a következő epizódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)