Hirdetés

Borderlands - Hivatalos megjelenési dátum

|

Eltartott egy darabig, de a Take Two végül nyilvánosságra hozta, mikor kerülnek az üzletek polcaira a Borderlands korongokat tartalmazó dobozok.

Hirdetés

A Brothers in Arms széria alkotói több, a második világháború fogságában eltöltött esztendő után új vizekre evezhettek.



Az idegen planétával és lényekkel, tonnányi átalakítható fegyverrel, továbbá fejleszthető négykerekűekkel villogó Borderlands poszt-apokaliptikus atmoszférája jókora csapást szenvedett (legalábbis az emberek egy része így véli) azzal, hogy még az év elején drámai változás következett be a grafikai dizájn területén. A helyszín (Pandora) nem változott, alapvetően a játékmenet is maradt az a kooperatív fókusszal bíró száguldozás és lövöldözés, amit eredetileg képzeltek el az alkotók, ám a cel-shaded grafikai körítés több, a játék iránt komoly érdeklődést mutató olvasónál kiverte a biztosítékot. Szintén a homlokredők szaporodását vonta maga után a játszható demó bizonytalan mivoltát, illetve a parodisztikus jeleneteket taglaló fejlesztői nyilatkozatok egyike.



A Borderlands bemutatkozására Európában október 23-án, az Atlanti-óceán túlfelén három nappal korábban kerül sor PC, PS3 és X360 platformokon. Kíváncsian várjuk, hogy ezt követően is megmarad-e két tábor (rajongó, gyűlölő), vagy a Gearbox munkájának gyümölcse még a legelszántabb kétkedőt is leveszi lábáról.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)