Hirdetés

Borderlands - Ingyenes frissítés szintemeléssel és balanszírozással

|

Ingyen kapjuk meg a két, talán leginkább követelt Borderlands frissítést

Hirdetés

Az idei PAX egyik főszereplőjévé lépett elő a Gearbox, miután az ő gyámsága alatt készül tovább a Duke Nukem Forever, friss infók jöttek a Aliens: Colonial Marines-ről, és a bejelentések terén még egy Borderlands frissítésre is futotta.

Jó hír, hogy a Gearbox nem a negyedik Borderlands DLC-vel kívánja megemelni a szintlimitet, hanem egy ingyenes frissítés révén fogja azt megtenni. Ennek oka, hogy ha mégis a DLC-be csomagolták azt, akkor az összes előző DLC-vel is rendelkeznünk kellene, hogy működjön az új fícsör. Így a Gearbox úgy döntött, hogy mindhárom platform fog kapni egy ingyenes frissítést, ami megemeli az alapjáték szintlimitjét, és egyensúlyt teremt azok megszerzésében. A fejlesztők ugyanakkor azokkal sem szerettek volna kitolni, akik drága pénzért vásárolták meg a 11 további szintet adó General Knox DLC-t. A frissítés így az update valamivel kevesebb, összesen 8 új szintet ad majd a játéknak, ami így 61-ről 69-re tolja ki a maximálisan megszerezhető szintek számát. A frissítés megjelenése valamikor október közepén várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)