Hirdetés

Borderlands - Jön a negyedik DLC

|

Szeptemberben Claptrap's New Robot Revolution címmel keressétek az új Borderladns DLC-t

Hirdetés

A remek kooperatív játékmódjáról, pofás cell shaded grafikájáról és milliónyi összebarkácsolható fegyveréről ismert és elismert Borderlands tovább gyarapítja DLC-inek számát. Jön a negyedik!

Valamikor szeptemberben, Claptrap's New Robot Revolution címmel kereshetjük a nagyobb digitális áruházak kínálatában a negyedik Borderlands DLC-t, amiben egy robotlázadást kell levernünk. A kirobbanó polgárháború egyik oldalán a Hyperion Corporation áll armadájával, míg a másik oldalon a Claptrapok állnak, Ninja Assassin vezényletével. A Claptrap's New Robot Revolution PS3-ra, Xbox 360-ra, és PC-re fog megjelenni, 9,99 dolláros, vagy 800 MS pontos áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)