Hirdetés

Borderlands - Lehet, hogy lesz demo, lehet, hogy nem

|

Bár a fejlesztőcsapat szeretne játszható demót közkézre adni, nem biztos, hogy lehetőségük lesz rá.

Hirdetés

Ismét zsúfolt októberünk lesz, ami nekünk játékosoknak annyiban jó, hogy jobbnál jobb címek közül mazsolázva dönthetjük el, mire fordítjuk verítékes munkával megkeresett pénzünket, ellenben arra is számíthatunk, hogy a bejáratott, milliók által körülrajongott franchise-ok mellett könnyedén elvérezhetnek az újonc AAA kategóriás alkotások is.



A Borderlands várható fogadtatását nehéz lenne megjósolni, főleg úgy, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a játékosok lehetőséget kapnak kipróbálására, mielőtt a vásárlás mellett döntenének. Ennek kivételesen nem elvi oka van, hanem az, hogy az Aliens: Colonial Marines mellett most már a War Hero alapjait is lerakni igyekvő Gearbox munkatársai minden erejükkel a cel-shaded grafikával megáldott poszt-apokaliptikus lövölde végső csiszolásán fáradoznak.



Az erős kooperatív támogatással, tonnányi elemből összeszerelhető fegyverekkel, terepjárós száguldással fűszerezett Borderlands a grafikai stílusváltást követően már nem veszi komolyan önmagát. Kicsit olyan, mint egy Fallout paródia. Példának okáért az ellenfelek között lesznek törpék is. Nem a fantasy regényekből ismert szívós harcosokra, hanem valódi aprónépre kell gondolni. Fejlesztői nyilatkozatok szerint megfelelő eszközzel akár lángra is lehet őket lobbantani, majd végignézni, amint leolvad, leég az arcuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)