Hirdetés

Borderlands: The Pre-Sequel - itt a Breaking Bad paródia trailer

|

A Borderlands: The Pre-Sequel legújabb trailere a Breaking Bad fináléjának kedvcsinálóját parodizálja, de legalább nagyon jól.

Hirdetés

A Breaking Bad sokunk sajnálatára véget ért, de hihetetlenül sikeres sorozat nem múlt el nyom nélkül. Arra mondjuk pont nem számítottunk, hogy a Borderlands: The Pre-Sequel viszi tovább a legendát.

Mostanában nagy divat lett legendákra építeni a marketingkampányokat, de ez persze nem gond, mert született belőle egy-két zseniális dolog. Emlékeztek még a Goat Simulator Dead Island trailerére? Amit ráadásul még élőszereplős változatban is megcsináltak?

A Borderlands: The Pre-Sequel legújabb trailerében a Gearbox is hasonló gondolatmenetet követett, bár ők egy másik médiumra kacsintgatnak. Az új videóban Handsome Jack a főszereplő, viszont az egészet a Breaking Bad finálé kedvcsinálójának mintájára húzták fel.

Itt az eredeti.

Itt pedig a Borderlands: The Pre-Sequel változat.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)