Hirdetés

Borderlands: The Pre-Sequel! - új DLC jön még idén

|

A történet érdemileg ezúttal nem folytatódik, de új küldetések azért kerülnek majd be a most megjelenő csomagba.

Hirdetés

Újabb DLC-t kap a Borderlands: The Pre-sequel!, és még idén megjelenik a játékhoz hasonlóan rendkívül egyszerűen elnevezett, The Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught nevű pakk. A december 16-án érkező csomagban két, a Pre-Sequelben nem szereplő karakter, Gaige és Axton tűnik fel.

Az új küldetések tulajdonképpen a Pre-Sequel eseményeit elevenítik fel a történetet nem ismerő két szereplőnek, ezek során egy külön területen fogjuk főleg a csatákat újraélni. A hullámokban érkező ellenfelek között lesznek korábban eddig nem látott rosszarcúak is, ahogy új fegyvereket és skineket is tartalmaz majd a DLC.

 

Emellett a szintkorlát is megemelkedik 60-ra, ami tíz új elosztható skillpontot jelent karaktereinknek. A Season Pass tulajdonosai automatikusan megkapják a csomagot, de az külön is kapható lesz, bár azt még nem tudjuk, a tíz dolláros árat Európában hogyan alkalmazzák majd.

 

Emellett egy patch is érkezik a Pre-Sequelhez, amiben egy harmadik nehézségi módként mindenki megkapja majd az Ultimate Vault Hunter mode-ot, aminek során bármikor újrakezdheted a kampányt (gondolom ekkor a karaktered fejlettsége és a tárgyaid megmaradnak).

Ti előveszitek megint a Pre-Sequelt, vagy inkább már a Tales from the Borderlands-et nyüstölitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)